Den 2.8.2008 afholdt DMK og Maxi Zoo et landsdækkende PR arrangement, med det formål at udbrede kendskabet til marsvin og dets pleje.

Alle Maxi Zoo butikker landet rundt afsatte en lørdag formiddag fra 10-14, hvor alle med interesse i marsvin kunne møde op i butikken, enten med eller uden marsvin og få information om alt fra pasning og kloklipning til drægtighed, og samtidig få bedømt deres medbragte marsvin af repræsentanter fra Dansk Marsvine klub.

Over 150 glade børn og marsvine ejere, samt familier mødte op, med deres elskede kæledyr, for at få en vurdering af dyrets generelle sundhed og udstillings egnethed.
Alle børn der deltog fik et diplom, med bedømmelse af dyret, og hver butik kårede Dagens bedste marsvin, som fik en 1. plads roset, og flotte gaver fra Maxi Zoo.

Alle repræsentanter fra DMK, var positivt overraskede over standarden af både pleje men også den omsorg alle børnene udviste deres dyr, og kunne ligeledes glæde sig over at se at arrangementet var noget der samlede hele familien.

Mange forældre fortalte at det netop det at dele ansvaret om pasning af kæledyret, var en god måde lære børnene om ansvar og omsorg.

DMK sender en stor tak til Maxi Zoo butikkernes personale,
for en rigtig dejlig og vel arrangeret dag. Ligeledes stor tak til de mange frivillige medlemmer fra DMK som stillede op på dagen i marsvinets tegn.

Sommer hilsen fra Camilla Lysel, Formand Kreds 1

maxizo1

maxizo2

maxizo3

maxizo4

maxizo5

maxizo6

maxizo7

maxizo8

maxizo9

maxizo10

maxizo11

maxizo12

maxizo13