Lørdag den 6. august var der børnedyrskue på Toftegården i Albertslund. Det afholdes hvert år den første lørdag i august måned. Det er 4H der står for skuet.
I år var der 10 års jubilæum, så der var lidt ekstra underholdning og ekstra god mad. Som sædvanlig var de heldige med vejret, og der er altid en rigtig god stemning, hygge og masser af glade børn, voksne og velpassede dyr. Udover at der selvfølgelig var marsvin var der høns, heste, hunde og kaniner, så der var et livligt mylder af smilende mennesker der kælede på deres diverse dyr – kaniner SÅVEL som høns. Det var et fint sted til en PR-udstilling for Dansk Marsvine Klub. Så afsted det gik med Lis, Rune, Majbritt, Simone, Christina, Ninette og Isa.

Som sædvanlig TROR man man har husket det hele… Men det har man jo aldrig vel 😛
Efter at have fyldt to biler sådan i graderne ret kriminelt, samt maset os selv derind nærmest lag på lag, skulle vi jo ligesom have det ud igen. Der var noooget længere ned til pladsen end forventet, så vi allierede os med en af Toftegårdens trillebøre. Trillebøre er rigtig gode-normalt.
Bortset fra vi fik fat i et wanna be godstog fra 1800 tallet-inkl. halvflade hjul. Spørg lige om den var tung?
Den skulle skubbes på med fuld kropsvægt-ned af bakke!
Men efter en del asen og masen og fnisen fik vi endelig tingene derned og begyndte at arrangere et ragnarok af transportkasser, udstillingsbure, høsække og meget andet.
Lis fra børnedyrsklubben så lige pludselig en del anspændt ud i ansigtet og fór afsted. Hun var taget til PR udstilling-uden PR materialet. Ooopsie. Heldigvis var katastrofen ikke større end at hun kunne nå at hente det mens vi andre gjorde resten klar.

Vi havde sammen lidt forskellige racer med for at kunne præsentere dyrene så godt som muligt. Der var teddy, alm. kæledyr, coronet, merino, gylden satin og senere kom Natashia med en tan og en fox.
Boden blev fyldt med alt muligt. Brochurer, hø, foder, drikkeflasker, bamser, bure og alt muligt spændende.
Ydermere var der taget billeder med af børn og voksne med præmier osv, så børn og voksne kunne se der også var noget at vinde på en udstilling. Vi havde arrangeret os i et pavillon telt der i løbet af dagens sporadiske regnbyger og blæsevejr ind imellem legede luftballon.
Det gav lige en interessant faktor ind imellem når taget lettede hehe. I betragtning af der på hele skuet var stoppet mest med kaniner og blot 12 marsvin gik det fremragende!
Mange var utroligt interesseret og der var en livlig snakken marsvin – der skulle røres og kæles og et utroligt godt salg i boden.
Vores team fungerede virkelig godt og dagen var fyldt med snak, smil og grin. Der blev bla. i en af boderne solgt vandmelon og så måtte vi jo lige både forkæle os selv – OG grisene. Mange af vores “vise frem” dyr sad næsten hos en af os hele tiden og hyggede, fik ordnet pels og puslet om hvilket jo også var god PR for marsvin.
Midt på dagen blev der arrangeret en mini bedømmelse af udstillernes marsvin.
Christina agerede dommer og Ninette sekretær og så linede skuets deltagere ellers op for at få en vurdering af deres dyr.

Til sidst takkede vi pænt farvel til Ole, gårdens leder samt 4H for en dejlig dag.
Og vi kan kun anbefale sådan en dag i PR udstillingernes navn.
Det var en skøn dag med teamwork og fyldt med snak, grin og hygge.

Isa og Kreds 1

4HToftegaarden