Bliv medlem

Felter med * skal udfyldes


Når kassereren har registreret din indbetaling, vil du modtage et velkomstbrev med medlemsnummer.

Prøvemedlemskab

Et prøvemedlemskab af Dansk Marsvineklub giver mulighed for at deltage på udstillinger uden at betale ekstra gebyr, og deltage i div. foredrag mm der måtte blive afholdt. Herudover vil man få tilsendt vores medlemsblad Agurketidende, der udkommer 10 gange om året, på mail. Prøvemedlemskabet udløber pr. 31/12 i det givne år og kan kun tegnes 1 gang pr. person eller husstand.
Prøvemedlemskabet giver ikke stemmeret på General Forsamlingen. Det er muligt at bestille stamtavler (en såkaldt “tom” stamtavle uden forældredyr, medmindre disse også stambogsføres) på marsvin, men der kan ikke ansøges om opdrætternavn på et prøvemedlemskab.
Medlemsnummeret på et prøvemedlemsskab starter med P. Prøvemedlemsskabet er ikke bindende og der vil ikke blive opkrævet kontingent efterfølgende. Ønsker man at fortsætte, melder man sig ind på vanlig vis via hjemmesiden.
Hvem kan tildele prøvemedlemskab?
Som registreret opdrætter hos DMK er det ved salg af dyr muligt at give et prøvemedlemskab med. I forbindelse med PR er det også muligt at uddele prøvemedlemskab til særligt interesserede.
Blanketten “Prøvemedlemskab” udfyldes og sendes til
dmk-kasserer@marsvineklub.dk (scan ind eller tag et foto)

Print Friendly, PDF & Email