Medlemsforum

DMK har valgt at oprette et forum, for at komme i en tættere dialog med klubbens medlemmer – hvilket vil have den store fordel, at en del information vil komme hurtigere ud til medlemmerne ‘fra hestens egen mund’, og derved ikke give grobund for gætterier og ubekræftigede rygter.

For at få oprettet en bruger på forum, skal du gøre følgende:
Kontakt DMKs webmaster på dmk-webmaster@marsvineklub.dk og oplys dit navn, medlemsnummer og emailadresse.
Når oplysningerne er blevet verificeret på medlemslisten, vil webmaster oprette en bruger for dig på forum – og du vil herefter modtage en email med dit brugernavn og password.
OBS Det er en god idé at gemme denne mail, da mange oplever problemer med at logge på forum, fordi de glemmer deres brugernavn 😉

Du bedes ved første login selv ændre dit password, så kun du kender det. Såfremt forums sikkerhedssystem gør din bruger inaktiv ved skift af password, så tag det ganske roligt – webmaster aktiverer den indenfor et ganske kort tidsrum.

Er du allerede medlem, men har mistet linket til forum – så finder du forum HER

Har du glemt dit brugernavn, er det dit medlemsnummer sat sammen med dit navn: 9999 – Søren Brun

NB
DMKs medlemsforum er kun for medlemmerne – derfor vil medlemslisten blive gennemgået i starten af et nyt år, for at se om alle brugerne har fornyet deres medlemsskab ved kontingentindbetaling og dermed fremgår af medlemslisten. Hvis ikke, vil brugerprofilerne blive slettet. Ved for sen indbetaling starter man altså forfra med en helt ny profil på medlemsforum.
Gennemgangen af medlemslisten vil blive varslet i AT og her på hjemmesiden.

 

Print Friendly, PDF & Email